Bulvár, celeb

2007.11.28. 16:13

A Spice Girls és a szuperluxus

<p>Visszatérő turnéjára készül a Spice Girls, és a lányok a lehető legjobb körülmények között gyakorolnak. Az általuk megkívánt luxus szimplán leírhatatlan. <dia width="850" height="630" alt="Spice Girls 2007. 11. 23."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Spice_Girls_2007__11__23_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Spice Girls 2007. 11. 23." /></a></dia></p>

A Spice Girls tagjai nem garasoskodnak, és óriási luxusházakat bérelnek Los Angelesben, ahol a közelgő világturné előtti próbákat tartják. Természetesen van olyan a lányok közül, aki saját villával rendelkezik környéken, így nem kellett házbérléssel bajlódnia. Összesítve a lánybanda tagjainak 29 fürdőszobája, 6 medencéje és 24 hálója van az öt luxusvillában.

Természetesen Victoria Beckham viszi a prímet a saját lakásával, melyben családjával él együtt. Az óceánra néző Beckham-rezidencián összesen hat háló- és kilenc fürdőszoba van, az álomingatlan pedig mintegy 11 millió dollárt ér.

Mel B, akinek szintén saját tulajdonban lévő háza van a Mount Olympuson, négy hálóval és öt fürdővel dicsekedhet.

Mel C-nek nem volt a környéken lakása, így bérlésre adta a fejét. A szerény malibui albérletért mintegy heti 4000 fontot fizet, és jelenleg Jennifer Aniston, Courteney Cox és Paris Hilton szomszédjának tudhatja magát.
A lakás négy hálóval és két fürdőszobával rendelkezik, és erre a felszerelésre akár azt is mondhatjuk a többieké mellett, hogy szegényes.

Talán Geri Halliwell az, aki leginkább elvetette a sulykot, hiszen ő 10,500 fontért bérli a házát Hollywood Hillsen. Öt fürdő- és hét hálószobán kívül külön játszószoba, moziszoba is van a lakásban, amelynek különlegessége, hogy a legnagyobb hálóban a plafont MichelangeloSixtusi kápolnában látható freskóihoz hasonló festmény díszíti.

Emma Bunton csupán heti 5000 fontot fizet az általa választott lakásért, amely tulajdonképpen két különálló vendégház. Az egyik házban így ő maga húzza meg magát, a másikba pedig barátja, Jade Jones, és három hónapos kisfia, Beau költözött be. A dupla vendégházban hat fürdőszoba és öt háló található.

Kérdés, hogy a luxuslakásokban történő felkészüléshez ugyanilyen nagystílű színpadi teljesítmény is jár-e majd: a Spice Girls múlt héten fellépett egy Victoria s Secret üzletben, de playback előadásuktól se a kritikusok, se a rajongók nem ájultak el.

Forrás: Zene.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!