Helyi közélet

2012.01.23. 15:05

"Csak a Diósgyőr!": klipet forgat pénteken az Ultimate Chawoke

Miskolc - Pénteken forgatja le a "Csak a Diósgyőr!" számához a  Ultimate Chawoke, azaz a két borsodi rapper, Kónya Ferenc és Szabi Juró azt a videóklipet, amelyhez a szurkolók segítségét is várják.

Miskolc - Pénteken forgatja le a "Csak a Diósgyőr!" számához a  Ultimate Chawoke, azaz a két borsodi rapper, Kónya Ferenc és Szabi Juró azt a videóklipet, amelyhez a szurkolók segítségét is várják.

Az Ultimate Chawoke egy kétszemélyes rap csapat, amelyet Juró és Konyak alkotnak. A srácok szövegvilága elég széles skálán mozog. Dalaikban barátságról,szerelemről, az életről, rossz dolgokról, örömről, Borsod megyéről és természetesen a Diósgyőrről, a csapatról is mesélnek. - vallják magukról hivatalos Facebook oldalukon.

Az UC egyik tagja, Kónya Ferenc Zemplénben él, közel három éve rappel. És, hogy miről rappel?l Ahogy fogalmaz: "az életemről, meg minden olyan dologról ami foglalkoztat." Eddig két kislemeze vált ingyenesen letölthetővé, és ha minden a tervei szerint alakul, akkor még az idén jön a harmadik. Hobbija a rap mellett a futball.

"Feladatomnak érzem, hogy előadóként is kiálljak a szülőföldemért, mind Magyarországért, mind Borsod Abaúj Zemplén megyéért!" - teszi hozzá a zempléni zenész.

Péntek, 16 óra, "Gomba"

Társa, Juró 1988-ban született Miskolcon és azóta is itt él. "Nagyjából 7-8 éve rappelek az Egyenletek nevű formációban, valamint szólóban. Eddig több ingyenesen letölthető lemezt és videóklippet készítettünk." - árulja el Facebook oldalán Juró, akinek a rap mellett a sport - a harcművészetek és a futball - a másik a nagy szerelmei.

"Konyak barátommal az egyik közös szerelem, a DVTK ösztönzött minket arra, hogy együtt zenéljünk." - teszi hozzá Juró, aki közel 20 évet Shito-Ryu karatézott, amit mára az MMA (Mixed Martial Arts) váltott fel mindennapjaiban.

A fiúk pénteken 16 órára a DVTK Stadionhoz, a "Gombához" (a stadion előtti jegypénztár) várják az érdeklődőket annak kapcsán, hogy a "Csak a Diósgyőr!" nótájukhoz klipet forgassanak. A tervek szerint este 7-ig tart majd a forgatás.

(JLI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában