Felsőzsolca hírei

2019.04.11. 15:41

Tiltakoznak a források tervezett elvonása ellen Felsőzsolcán

Felsőzsolca - A Szövetségben a magyar mezőgazdaságért országjáró fórum szerdai állomása Felsőzsolcán volt.

Felsőzsolca - A Szövetségben a magyar mezőgazdaságért országjáró fórum szerdai állomása Felsőzsolcán volt.

A fórum előtt tartott sajtótájékoztatót Erdős Norbert, a Fidesz európai parlamenti képviselője, Csöbör Katalin, a párt B.-A.-Z. Megyei 01. számú választókerület elnöke, ország­gyűlési képviselője és Taskó József, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének megyei elnöke.

Gyűjtik az aláírásokat

– A következő Európai Parlament jobb lesz, mint a mostani – mondta Erdős Norbert, aki hozzátette, a mostani európai parlamenti választás tétje, hogy bevándorlásellenes vagy bevándorláspárti parlamentet választanak az emberek. Arra kérte a szavazókat, Orbán Viktor és a kormánypárt programját támogassák voksukkal.

Taskó József elmondta: tiltakoznak az ellen, hogy az európai uniós forrásokat elvonják az agráriumtól és azt a bevándorlás segítésére fordítsák. Emiatt aláírásgyűjtésbe is kezdtek.

A Fidesz–KDNP aktivistái folyamatosan gyűjtik a borsodi választópolgárok aláírásait az európai parlamenti választásra, és személyesen is felkeresik őket – jelezte Csöbör Katalin.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!