Felsőzsolca hírei

2019.03.29. 13:32

Bővül az inkubátorház a zsolcai ipari parkban

Felsőzsolca - Hamarosan beköltözhető lesz a közel 600 négyzetméter alapterületű objektum.

Felsőzsolca - Hamarosan beköltözhető lesz a közel 600 négyzetméter alapterületű objektum.

A felsőzsolcai Inkubátorház bővítésének alapkőletételére várták a vendégeket csütörtökön a helyi ipari parkban. Az ünnepélyes ­eseményen Hatvani Viktor, az F. V. K. Nonprofit Kft. ügyvezetője ismertette a vállalkozás mintegy 10 éves történetét, felidézve: az indulás után rövid időn belül megtelt bérlőkkel az inkubátorház.

A mintegy 66 millió forintba kerülő bővítésre is azért volt szükség, mert újabb igények jelentkeztek a szolgáltatásra, és gyakorlatilag már gazdára talált a bővítmény is. Fehér Tibor projektvezető elmondta, hamarosan beköltözhető lesz a közel 600 négyzetméter alapterületű objektum.

Csöbör Katalin a Fidesz választókerületi elnöke, orszá­g­gyűlési képviselője az avatás kapcsán kiemelte: külön öröm számára, hogy a beruházás teljes egészében hazai forrásból, hazai közreműködőkkel, tulajdonosokkal valósul meg.

Az alapkőletételnél – Gulybán Tibor görögkatolikus parókus áldását követően – az épület tervrajzán kívül többek között a legfrissebb Észak-Magyarország egy példánya is bekerült az időkapszulába.

ÉM-PGY

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!