Fejleszt és létszámot bővít Miskolcon a Bosch

Budapest, 2015. szeptember 9. Javier González Pareja, a Robert Bosch Kft. ügyvezető igazgatója, a magyarországi Bosch csoport vezetője beszél a miskolci Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. 9,3 milliárd forintos autóipari fejlesztési beruházásának ünnepélyes bejelentésén Budapesten, a Külgazdasági és Külügyminisztériumban, 2015. szeptember 9-én.
Budapest, 2015. szeptember 9. Javier González Pareja, a Robert Bosch Kft. ügyvezető igazgatója, a magyarországi Bosch csoport vezetője beszél a miskolci Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. 9,3 milliárd forintos autóipari fejlesztési beruházásának ünnepélyes bejelentésén Budapesten, a Külgazdasági és Külügyminisztériumban, 2015. szeptember 9-én. - © MTI Fotó: Bruzák Noémi
Miskolc – Újabb jelentős, 9,3 milliárd forint összértékű beruházás valósít meg a miskolci a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft., amit a kormány 1,4 milliárd forinttal támogat – jelentették be a Külgazdasági és Külügyminisztériumban szerdán tartott közös sajtótájékoztatón.

„Az idén induló és 2017-ben záruló beruházás célja a gyár kapacitásának növelése. Az új projekt keretében az eddigi kutatási eredményeinket hasznosítjuk, többek között gyártósorokat és a hozzájuk kapcsolódó tesztberendezések telepítünk az elektromos meghajtások üzletág termékei – mint például az eBike kerékpár hajtásrásegítő motor, a fékrásegítő motor vagy az elektromos kormányrásegítő motor – számára – válaszolta az Észak-Magyarország kérdésére dr. Frank-Stephan Kupfer, a gyár kereskedelmi ügyvezető igazgatója. Mint a napilap megtudta, jelenleg több mint 2800 fő az állandó dolgozói létszám, a beruházással pedig legalább 425 új munkahelyet teremt a cégcsoport Miskolcon. Az új munkaerő 14 százaléka (61 fő) felsőfokú végzettségű. A felvétel már elkezdődött, a betanított munkásoktól kezdve a szakmunkásokon át a mérnökökig nagyon széles a nyitott pozíciók sora, a munkát keresőknek érdemes az álláshirdetéseket böngészni – hangsúlyozta az igazgató.

A beruházás részleteire visszatérünk!

ÉM


A Bosch 9,3 milliárd forintból fejleszti magyarországi kapacitását

Budapest/Miskolc, 2015. szeptember 9., szerda (MTI) – A miskolci Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. 9,3 milliárd forintból fejleszti kapacitását; a beruházás bejelentésén a külgazdasági és külügyminiszter az autóipari beruházásokért folytatott nemzetközi küzdelemben kulcsfontosságúnak nevezte a magyar autóipari beszállítói kapacitás folyamatos növelését. tovább »

Vezetőváltás a Bosch miskolci gyárában

Miskolc – Dr. Frank-Stephan Kupfer váltja Uwe Mangot a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. gazdasági ügyvezető igazgatói székében. tovább »
hirdetés


hirdet�s