Helyi közélet

2014.02.18. 20:58

Vitáztak volna, de nem jött el a vitapartner

Miskolc - Kocsonyafórumot tartott kedden este a „Maradjon a Kocsonyafesztivál a helyén, Miskolcon!” elnevezésű Facebook-csoport.

Miskolc - Kocsonyafórumot tartott kedden este a „Maradjon a Kocsonyafesztivál a helyén, Miskolcon!” elnevezésű Facebook-csoport.Szerették volna elérni, hogy Kriza Ákos, Miskolc polgármestere és Rózsa Edit, a kocsonyafesztivál alapítója nyilvános fórumon tisztázzák a felmerült kérdéseket. (Mint ismeretes, ebben az évben két kocsonyaünnep lesz. Az egyik a város által rendezett Becherovka Miskolci Kocsonyafarsang, a másik az alapító által rendezett XIV. Miskolci Kocsonyafesztivál.)

A fórumra azonban csak Rózsa Edit jött el, Kriza Ákos levelet küldött. Azt írta, nem kíván vitázni „azzal, aki veszélybe sodorta a kocsonyafesztivál megrendezését.” A csekély érdeklődés mellett zajló rendezvényen Rózsa Edit bemutatta a fesztivál történetét, és azt, hogyan akadályozta a város az idén annak megrendezését.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában