Helyi közélet

2010.08.31. 18:09

Önkormányzati választás 2010 | SZEME: összegyűltek az ajánlószelvények

<p>Miskolc - Mind a húsz képviselőjelöltnek, mind Hircsu Ákos polgármesterjelöltnek összegyűltek az ajánlószelvényei, adta hírül kedden a Szemléletváltást Miskolcon Egyesület (SZEME).</p>

Az önkormányzati választásokon induló civil szervezet a miskolci városháza előtt tartotta sajtótájékoztatóját. Hollósy András képviselőjelölt elmondta, jelképes a helyszín. Ezúton mutatják, ide tartanak, szeretnék elérni, hogy képviselőik ebben az épületben irányíthassák a várost a választások után. Hircsu Ákos megköszönte a választók bizalmát, és jelezte, óriási teljesítmény, hogy egyesületük az összes pártot megelőzve elsőként tudta leadni az összegyűjtött cédulákat. Képviselőjelölteik járták a várost, a polgármesterjelölt hangsúlyozta, mindnyájan azt tapasztalták, hogy a miskolciak örültek létezésüknek. Hircsu Ákos arra kérte a város lakóit, hogy október 3-án is támogassák egyesületüket. A polgármesterjelölt külön köszönetet mondott Hubay György kampányfőnöknek a gyűjtés koordinálásáért.

 - ÉM -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában