Asztrológia

2013.03.17. 13:54

Napi horoszkóp - Vasárnap 2013.03.17.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Használja fel arra az energiáit és az idejét, hogy felkeresi rég nem látott családtagjait, barátait. Örömmel fogadják a megkeresését, szívesen találkoznak majd Önnel. Amennyiben családon belül nézeteltérések vannak, Ön képes ezt elsimítani. Ez erősítheti a pozícióját a családon belül és az Ön körülvevő békés aura mindenkire jó hatással lehet. Harmónia költözik a falak közé, ahol Ön megjelenik és újra épülhetnek bizalmas kapcsolatok.

Bika

04.21-05.21

Szakítópróba előtt áll. Na, nem a párjával akadnak gondjai, hanem a tágabb környezetében élőkkel. Önt keresik fel a problémájukkal, gondjaikkal, remélve, hogy segítő kezet nyújt. Teszik ezt sokkal nagyobb mértékben, mint azt Ön képes lenne megoldani. Ezért aztán az elutasítást nehezen fogadók hajlamosak Önt megsérteni vagy megsértődni. Fogja fel a mai napot a barátság próbájának, aki elfogadja az elutasítást, valóban önzetlenül áll Ön mellett.

Ikrek

05.22-06.21

Hajlamos lehet arra, hogy provokációnak fogjon fel mindent ellentmondást. Ne hagyja magát kihozni a sodrából, ne kövesse a belső hangjai által sugallt erőszakra buzdító szavakat. Ha teheti, kerülje az idegeneket, de keresse a legközelebbi barátai társaságát, ők ugyanis tudják kezelni ilyenkor is. Mindenképpen mozduljon ki a négy fal közül, keresse az aktív testmozgás lehetőségét, hisz ez segíti a belső feszültség levezetését.

Rák

06.22-07.22

Kiegyensúlyozott, nyugodt és képes kitartóan egy feladatra összpontosítani. Mindez lehetővé teszi, hogy újra elővegye a hobbiját, mellyel már hónapok óta nem is foglalkozott. Nem is érti, miért hanyagolta el eddig, hisz tökéletes kikapcsolódás, pihenteti a szellemét. Ennél jobb ellenszere a tavaszi fáradtságnak nincs is. Az már fel sem tűnik Önnek, a családja mennyire zokon veszi, hogy kizárja őket a mai napjából.

Oroszlán

07.23-08.23

A tegnapi lendület eltűnt, reggel egyszerűen képtelen kikelni az ágyból, bármit mondanak Önnek, csak legyint, minden mindegy alapon lép tovább rajta. Próbáljon megértést nyerni a családjától azzal, hogy őszintén beszél nekik a Önt foglalkoztató gondokról. Hisz ez a hangulat nem írható teljes egészében a fáradtság számlájára, sokkal inkább azért „omlott össze”, mert régóta feszítik belülről bizonyos problémák.

Szűz

08.24-09.23

Úgy érzi, egyedül áll a világban, mindent saját magának kell elintéznie, megoldania. Ráadásul bármiről véleményt alkot, nem talál olyat, aki egyetértene Önnel. Nem erőszakolhatja a saját gondolatait másra, hisz mások is ugyanúgy mondhatják, az az igaz, amit ők gondolnak. Gondoljon arra, ez egy átmeneti állapot, hamarosan újra igazi csapat veszi körül. Most húzódjon vissza a kis világába, ne erőltesse a beszélgetéseket.


[poll id="4"]


Mérleg

09.24-10.23

A szerelmi élete pozitív szakaszba érkezik. Bár ne számítson földrengésre, de egy kettesben eltöltött nap új energiákkal tölti fel Önöket. Régen volt már arra lehetőségük, hogy csak egymásra hangolódva tölthessenek el egy napot, használják hát ki a váratlanul jött órákat. Tárják fel őszintén az érzéseiket, ahogy elmélyül a beszélgetés, úgy kerülnek a felszínre a már kihunytnak hitt érzelmek. Újra felfedezik egymást, új lendületet adva a kapcsolatuknak.

Skorpió

10.24-11.22

A mai napon képes megőrizni a logikus gondolkodását és a hideg fejét. Ezzel lehetővé teszi azt, hogy a tágabb családjában uralkodó már-már háborús állapotokat felszámolja. Meghallgat minden érdekeltet, felméri mondandójuk valóságtartalmát és kiszűrve az indulatokat képes megtalálni a mélyben húzódó valódi ellentétet. Ez kellett ahhoz, hogy az ellentét feloldódjon és végre mindenki elássa a csatabárdot. Legyen büszke magára.

Nyilas

11.23-12.21

Még mindig nem talált magára, a mai napon is több veszekedésben lesz része, mint azt Ön megszokta. Továbbra is a külvilág hibájának fogja fel, hogy a dolgai nem úgy alakulnak, ahogyan azt elképzelte. Végre azonban képes lesz a dolgok mélyére ásni és rádöbben, hogy több nézeteltérés valódi okát a régmúltban kell keresnie. Tisztázó beszélgetések során sikerül a hétvégét úgy zárni, hogy nem veszíti el egyetlen szerette bizalmát sem.

Bak

12.22-01.20

A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy a barátaival töltse. Vegye a fáradtságot és szervezzen közös programot. Ne féljen, szívesen mondanak igent a meghívására. Lényegtelen, mi lesz az, party, piknik, vagy mozilátogatás, a fontos, hogy együtt lehetnek. Még sokáig beszélni fognak arról, milyen remek napot töltöttek el együtt és a remekül sikerült nap új energiákkal tölti fel a megfáradt kapcsolatokat.

Vízöntő

01.21-02.19

Ne szégyellje a környezetében élőket beavatni világmegváltó terveibe. Nem fogják bolondnak nézni, érdeklődéssel és kíváncsisággal fordulnak Ön felé, ráadásul remek ötletekkel segítik a megvalósítását. Hallja meg azonban a kritikákat is, azokat nem irigység vagy rosszindulat sugall, sokkal inkább az aggódás. Így sokkal reálisabb képet kaphat arról, mennyire kivitelezhető, amit elképzelt.

Halak

02.20-03.20

A munkájával járó stressz komolyan megviseli a szervezetét. Éppen ezért a mai napon ne tegyen semmi olyat, ami csak tovább növelné az Önben amúgy is folyamatosan tomboló belső feszültséget. Ne találkozzon azokkal az ismerőseivel, akikről tudja, hogy hajlamosak veszekedést provokálni. Ha nem akad olyan ember, aki nyugtatóan hatna Önre, maradjon inkább egyedül vagy menjen el sétálni, túrázni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!