Erotikus cikkek

2008.11.12. 18:49

A 8 legjobb hely egy gyors szexre

<p>Ha úgy érzed, ellaposodott a szexuális életed, akkor neked szólnak a következő sorok.</p>

Ajánlunk számodra nyolc kiváló helyet, ahol garantáltan izgalmas az együttlét.

1. Lift

Félreértés ne essék, nem kell supermannek lenni, hogy hat emelet alatt állati sebességgel elvégezzük a dolgunkat, inkább egy laza gombnyomás, és mehet a téma. Közben lehet mosolyogni a földszinten ácsorgó nagymamákon, akik nem értik miért nem jön a lift. Amikor leértek, kacsintsatok rájuk.

2. Mozi

A spontán akciókat nem lehet előre betervezni, de azért lehetőleg ne Al Paccino orgánumának hallgatása közben nyomjátok orálisan. Igen, itt nem nagyon van többre lehetőség, de ezek a kis kalandok feldobhatnak egy unalmas melodrámát, vagy egy csöpögős lányregényt.

3. Egy klub hátsó fertáján

Egy forró éjszaka befejezésekor elvonulhattok egy sötét helyre, vagy a mosdóba. A kockázat jelentős, viszont keveset veszhettek. A lebukástól való félelem mindig növeli a szex élvezetét.

4. Lépcsőház

Ha otthon van a lakótársad, vagy a barátnődnek csak tíz perc van még az ebédszünetéből, akkor őrüljetek meg pár percig. A többit a fantáziátokra bízom.

5. Kocsi

Ez nem akkora újdonság, de aki még nem próbálta, az mindenképpen pótolja a hiányosságát, hiszen nem kis élmény misszionáriusba lökni a lökhárítók felett.

6. Sikátor

Ha egy kellemes vacsora után sétáltok haza, és egyszer csak ihletet kaptok, akkor nem kell várni, mire elszáll a pillanat. Irány be egy sikátorba, lehetőleg messze a csövesektől és a kukáktól, aztán tessék megfogni a pillangót, el ne repüljön.

7. Iroda

Ez már kezd pornófilmes jelenetekbe átmenni, de tény, hogy az irodai szex különösen birizgálja az emberek fantáziáját. Kapd el a lányt, akivel már rég óta szemezel, vagy ha van saját szobád, akkor le a redőnyökkel, és had csorgassa a nyálát a kint ülő dolgozók serege.

8. Próbafülke

Ha itt nem látnak meg, akkor művészek vagytok, viszont kicsi az esély rá, hogy úgy bűvészkedjetek, hogy arra ne kapja fel a fejét a mellettetek öltözködő néni. Ennyire nem lehet kényelmes ez a felső – gondolja magában, ti pedig ne foglalkozzatok vele, engedjetek a csábításnak.

Forrás: 5perc.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!