Helyi közélet

2014.04.29. 14:28

Jobbik: kommunikációs csata az Avasért

Miskolc - „Az önkormányzati választások előszeleként a Fidesz és az MSZP kommunikációs csatába kezdett az avasi lakosság szavazatainak megszerzéséért" – mondta keddi sajtótájékoztatóján Badány Lajos, a Jobbik miskolci alelnöke.

Miskolc - „Az önkormányzati választások előszeleként a Fidesz és az MSZP kommunikációs csatába kezdett az avasi lakosság szavazatainak megszerzéséért" – mondta keddi sajtótájékoztatóján Badány Lajos, a Jobbik miskolci alelnöke. Felhívta a figyelmet arra, hogy minden erkölcsi alapot nélkülöz a szocialista párt részéről bármilyen jellegű kritikai észrevétel megfogalmazása a fészekrakó problémával kapcsolatban. Egyben emlékeztette a Fidesz-t is arra, hogy négy évük volt a horribilis köztartozásokat felhalmozó, társadalmi együttélésre képtelen fészekrakók kilakoltatására. „Az eredmény mindössze a „fészekrakós" lakások töredékének az adófizetők pénzén történő megvásárlása, a közszolgáltatók felé felhalmozott több milliós adósságok és közös költség hátralékok áthárítása a tisztességesen fizető miskolciakra, és helyi lakóközösségekre" – tette hozzá.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában