Szeméremsértő zaklatta napokon át Emőd lakóit

Illusztráció
Illusztráció
Emőd, Miskolc – Késsel fenyegette meg a férfit, aki vissza akarta húzni a nadrágját.

A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség szeméremsértés bűntette, garázdaság vétsége, zaklatás vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy 48 éves emődi férfival szemben, aki egyébként korábban többször volt büntetve garázdaság miatt. Lakókörnyezetében ismert volt kötekedő magatartásáról, szomszédai igyekeztek kerülni őt.

Részegen randalírozott

Tavaly szeptemberben az utcán keveredett szóváltásba egyik ismerősével, akit ököllel szemen is ütött. Pár nappal később részegen tartózkodott az utcán, nemi szervét elővette és felnőttek és gyerekek jelenlétében obszcén szavak kíséretében fogdosta azt. Ezután közvetlen szomszédjába ment és a kertkapuban megállva, az ott lakó nőt kezdte fenyegetni egy nagyméretű konyhakéssel. Azt hitte, hogy a nő hívta rá a rendőröket előző nap és megöléssel fenyegette meg. Közben leszakította a kertkaput. A nő ekkor közölte, hogy kihívja a rendőröket, mire a férfi távozott.

Obszcén ajánlatokat tett

Pár házzal odébb nemi szervét ismét elővette, fogdosni kezdte és közben az ott lévő gyerekeknek obszcén ajánlatokat tett. Egy férfit, aki próbálta visszahúzni a nadrágját, késsel fenyegette megöléssel és rajta is azt kérte számon, miért hívta rá a rendőröket. A férfi ellökte magától a vádlottat, aki erős ittassága miatt az árokba esett. Az utcában lakók által értesített rendőrök a férfit előállították. A bíróság elrendelte letartóztatását a bűnismétlés veszélye miatt.

Az ügyészség a különös visszaeső vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

– ÉM-SZB –


Lányokra várt a hajnali mutogató - illusztráció
Kazincbarcika - Elfogták a rendőrök azt a kazincbarcikai férfit, aki a városban több alkalommal szeméremsértő módon mutogatta magát. A rendőrség további sértettek jelentkezését várja. Szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkap...Emőd.
BOON.HU


hirdetés