Friss hírek

2010.07.28. 15:21

Veszprémi diákokkal találkozik Chick Corea

<p>Rendhagyó zongoraórát tart a veszprémi Dohnányi Ernő Zeneművészeti Szakközépiskola diákjainak csütörtökön Chick Corea. Az amerikai jazz zongorista új formációval lép fel csütörtökön este a Veszprémi Ünnepi Játékokon.</p>

A világsztár esti fellépése előtt ellátogat a zeneművészeti szakközépiskola diákjaihoz, ahol rendhagyó zongoraórát tart a fiataloknak - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Mészáros Zoltán a Veszprémi Ünnepi Játékok főszervezője.

A július 29-től augusztus 1-ig tartó rendezvénysorozatra Chick Corea mellett olyan hírességeket várnak a veszprémi várba, mint José Cura argentin tenor és a világhírű magyar operaénekesnő, Komlósi Ildikó.

Fellép még a 80-as évek óta hatalmas sikereket arató amerikai funky zenekar, a The Earth Wind & Fire Experience, valamint Khaled, a rai stílus egyik legismertebb előadója.

A programok a veszprémi várban lesznek, az esőhelyszín pedig idén is a Veszprém Aréna lesz. A jegyárak 4500 és 10.000 forint között alakulnak idén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!