Helyi közélet

2016.02.12. 20:15

Vár a Belvárosi Liget!

Miskolc - A miskolci Belvárosi Liget hétvégi programjai között szerepelt péntek délelőtt a szokásos biovásár a BioLigetben.

Miskolc - A miskolci Belvárosi Liget hétvégi programjai között szerepelt péntek délelőtt a szokásos biovásár a BioLigetben.

A volt Spaten sörözőben minden pénteken várják a bioélelmiszerek vásárlóit. Az esti zenés programban a B.M.V. Rockegylet koncertje kapott helyet 21 órai kezdéssel.

A saját dalok mellett feldolgozásokat is játszanak magyar és külföldi előadóktól, sőt kiadtak egy albumot, amin a nagy külföldi hard rock csapatok dalait dolgozták fel magyar szöveggel.

Szombaton is folytatódik a zenés program, ezúttal szintén 21 órától az Aznaposok (Tarantino Cover Band) koncertjét nézhetik meg az érdeklődők. Az Aznaposok túlnyomórészt átdolgozásokat játszanak, extra produkcióként Tarantino-filmzenékkel bolondítják a közönséget. Az öt férfiből álló csapat kiegészül, két, nevezzük vendég hölgynek a lányokat, akik közül egyikük énekel, a másik tánccal hengerli le az érdeklődőket.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában