Helyi közélet

2014.09.28. 10:09

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. szeptember 27-én történt rendőrségi eseményeiből.

Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. szeptember 27-én történt rendőrségi eseményeiből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság a 63 éves B. Rudolf helyi lakos ellen, aki 2014. szeptember 27-én 19 óra 30 perckor Ózd, Lehel Vezér úton előzetes szóváltást követően egy késsel megfenyegette vitapartnerét.

A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő B. Rudolfot a kiérkező járőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A megye rendőri szervei 2014. szeptember 27-én nyolc személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci- és tiszaújvárosi járőrök kettő, illetve egy férfival garázdaság, míg a sárospataki-, a kazincbarcikai-, az encsi- és a sátoraljaújhelyi rendőrök egy-egy személlyel tiltott prostitúció, tulajdon elleni szabálysértés, járművezetés az eltiltás tartama alatt és rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl a Miskolci Rendőrkapitányság további egy férfit vett őrizetbe, akivel szemben a hatóság elfogatóparancsot bocsátott ki.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában nyolc anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában