Életstílus

2016.12.30. 18:07

7 mondat, amit a sikeres emberek soha nem mondanak

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A siker soha érkezik hirtelen, évek kemény munkája van benne és lépésről lépésre lehet elérni, viszont vannak kifejezések, amelyeket a siker érdekében el kell felejteni. 

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A siker soha érkezik hirtelen, évek kemény munkája van benne és lépésről lépésre lehet elérni, viszont vannak kifejezések, amelyeket a siker érdekében el kell felejteni. 

"Utálom a munkámat"

Van egy szabály, amit a sikeres emberek mindig betartanak: maradj semleges és objektíven nézd a dolgokat.

"Ez nem fair"

A sikeres emberek soha nem panaszkodnak, ha az erőfeszítéseik nem járnak eredménnyel és nem ismerik el a munkájukat dicsérettel. Mindannyian találkozunk igazságtalansággal az életben, de ezeket a helyükön kell kezelni.

"Ezt nem így kell csinálni"

A sikeres emberek elfogadják a változásokat és meglátják az azokban rejlő lehetőségeket.

"Ez nem az én feladatom"

Az igazán sikeres ember soha nem hagyja másra a munkát, sőt, inkább segít másoknak és közösen osztoznak az eredményben. Képes csapatban dolgozni és jó hangulatot tud teremteni a munkatársai között.

"Ez lehetetlen"

A felmerülő problémákra nem akadályként, hanem izgalmas kihívásként kell tekinteni, és az is lehet, hogy a megoldás sokkal egyszerűbb, mint ahogy elsőre tűnik.

"Máshogy kellett volna"

A múlt hibáiból is lehet tanulni, felesleges rágódni azon, ami már megtörtént.

"Nincs választásom"

Mindig van lehetőség választani, a sikeres emberek pedig meg is találják a sikerhez vezető módszert.


Haragban van valakivel? Jobban tenné, ha túllépne a sérelmein.

 

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Soha nem kellene elkezdeni vitázni úgy, hogy zaklatott állapotban vagyunk. Mindenki tudja ezt az igazságot, mégis sokszor elveszítjük az irányítást az érzelmeink felett és azt vesszük észre, hogy már túl késő.

Az idős asszony, a rajta segítő fiatalember és a pincérnő élete összekapcsolódik, viszont úgy, hogy nem is tudnak róla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!