Életstílus

2016.11.04. 08:50

Videó: Egy karok nélkül született kislány megtanult a lábaival enni

Az édesanyja megosztotta a lányáról készült videót, amely sok emberre inspiráló hatással van.

Az édesanyja megosztotta a lányáról készült videót, amely sok emberre inspiráló hatással van.A legtöbb kisbaba a saját kanalával eszi az ételt, amelynek általában jelntős része vagy arcon, vagy a padlón végzi. De él egy karok nélkül született kislány, aki megtanult a lábait használva étkezni. Méghozzá úgy, hogy minden falatot pontosan a szájába tesz. Vasilina a lábujjaival fogja meg a villlát és a tányérból könnyedén a szájához emeli az ételt. Egy, az étkezését bemutató, a világhálóra feltöltött videófelvételt ezidáig már több mint 46 millióan látták.

A gyerek édesanyja, az Oroszországban élő Elmira Knutzen először a Facebookra töltötte fel a gyerek videóját, ahol a hozzászólok inspirálónak és zseniálisnak nevezték a kislány teljesítményét. Mások pedig arról írtak, hogy a kislány mindennapjai rávilágítottak arra, hogy átgondolják a saját életüket és legyenek hálásak azért, amijük van.


A német kisfiú nem egyedül indult útnak, a 13 éves barátja is vele tartott.

 

 

A gyermek agyhártyagyulladás következtében vesztette el végtagjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!