Életstílus

2011.03.20. 14:56

Szegfűszegolaj fogfájásra

<p>A szegfűszegolaj nagyon jótékony hatású házi gyógymód fogfájásra. A fogfájás bármikor felléphet, és bizony nagyon kellemetlen lehet. A következőkben bemutatjuk a szegfűszegolaj jótékony hatásait és alkalmazását fogfájás esetén.</p>

Fáj a fogunk? - Próbáljuk ki a szegfűszegolajat!

A hirtelen jelentkező fogfájás nagyon fájdalmas, elviselhetetlen, és mi több, bármikor jelentkezhet. Annyira fájdalmas, hogy minél hamarabb szeretnénk megszabadulni tőle. Ilyen esetben nagy segítségünkre lehet a szegfűszegolaj, mely csökkenti a fájdalmat. A szegfűszegolaj számtalan jótékony hatása ismert, de leginkább a fogkezelésnél használják előszeretettel. Természetesen a szegfűszegolaj véglegesen nem szünteti meg a fogfájást, de minden bizonnyal ideiglenesen csökkenti a fájdalmat.

Fogfájás a baktérium okozta fertőzések, lyukas fog vagy más fertőzés következtében léphet fel. A szegfűszegolaj kivonat segít a fogfájás azonnali enyhítésében, de csak ideiglenesen enyhíti a fájdalmat, ha súlyos fogfájástól szenvedünk, mindenképp forduljunk fogorvoshoz.

Folytatás az édenket.hu oldalán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!