Egyperces

2011.08.11. 11:48

Képek! Beszorult a póni

Bizarr baleset szenvedett egy szerencsétlen póni, fejjel előre belesett egy traktor gumiabroncsába, majd eldölt. A tűzöltók vágták ki.

Bizarr baleset szenvedett egy szerencsétlen póni, fejjel előre belesett egy traktor gumiabroncsába, majd eldölt. A tűzöltók vágták ki.

 

A németországi Limmerben legelés közben érte beleset a fehér pónilovat. A tűzoltók csak találgatnak, hogy miként történhetett az eset: a legvalószínűbb, hogy az esőáztatta talajon megcsúszott a póni  és pont az elhagyott, traktorra való gumiabroncsba, fejjel előre esett bele, majd eldönt. Legalábbis valahogy így történhetett, az esetnek ugyanis nem volt szemtanúja, csak később vette észre Marlene Schmidt a gazdája a történteket. A Szmila nevet viselő szerencsétlen póninak a furcsa baleset után csak jobb hátsó lába marad szabadon és hátsója meredt az égnek, így feszült bele az abroncsa, úgy, hogy mozdulni sem tudott.

 

A tűzoltók hidraulikus vágóval - ezt használják az olyan baleseteknél is, ahol a sérülteket kell kivágni a kocsiból - tudták kiszabadítani a négylábú állatot, akinek hatalmas mázlijára nem tört el se lába, és nem máshol sem sérült meg.

- MON  -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!