Egyperces

2010.08.30. 13:04

Hasonmások: sztárok állatalakban

<p>Így néz ki a nemrégen elhunyt Jacko, a forradalmár Che Guevara, vagy éppen Joda, a Jedi mester kutyapofával. Elképesztő fotók!</p>

Ismét elképesztő ötlettel állt elő a házi kedvencek témájú ajándéktárgyairól ismert Takkoda. A designer cég elsősorban gyermekek részére készít tárgyakat, de ezeket a képeket elnézve egy felnőtt arcára is mosolyt csal, ha reggel meglátja a kávésbögréjén valamelyiket. A legújabb ötlet alapja az volt, hogy elviekben minden típusú emberi arcnak megtalálható a párja az állatvilágban.

Nézze meg a képeket >>>

A Takkoda nem kis energiával meg is találta mely háziállatok pofája illik egyes ismert emberhez, s utána egy kis digitális munkával már kész is lett a hírességek állati hasonmása. Az ismert alakok között, képzeletbeli (filmbéli) karakterek, politikusok, színészek, énekesek és Einstein személyében tudós, Che Guevara révén pedig forradalmár is található.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!