Egy férj elvált feleségétől, miután meglátta a nejét smink nélkül

Egy férj elvált feleségétől, miután meglátta a nejét smink nélkül
© Forrás: metro.co.uk
A férfi szerint az asszony átverte őt a mesterséges szépségével.

Egy, az Egyesült Arab Emírségekben élő férfi akkor látta először smink nélkül a feleségét, amikor az úszni ment a tengerbe. Ezt követően úgy döntött, válni akar. A házaspár Sharjah tengerpartjára látogatott ki pihenni, amikor az asszony lemosta az arcán lévő sminket és a férfi szerint, a nő teljesen megváltozott. A férj akkor szembesült azzal, hogy neje nem csak rengeteg sminket visel, de a szempillái sem igaziak és még a szeme színe sem, mert színes kontaktlencsét visel. A 30 éves férfi azzal az indokkal vált el 24 éves feleségétől, hogy az átverte a mesterséges szépségével.

(Metro)


Videó: Huszonegyedszerre sikerült csak kiállnia a parkolóhelyről…

Ami most következik, az minden bizonnyal a világ egyik legkomolyabb parkolási teljesítménye. Mert nehéz ugyan szabályosan, szépen lerakni a járművet, és utána ismét irányba állítani sem könnyű feladat, na de mindezt zsinórban húsz sikertelen kísérlettel előadni – erre csak a legnagyobbak képesek.

Megverte újdonsült férjét a nászúton, mert annak túl nagy volt a pénisze

Már épp kezdték volna élvezni a nászutat a friss házasok, amikor a még szűz menyasszony megtámadta kedvesét, mert megijedt annak hatalmas méretű hímtagjától.