Helyi közélet

2014.02.08. 21:01

Ökumenikus családi program és kuckóavató

Miskolc - Együtt ropták a táncot a kormánymegbízottal, az országgyűlési képviselővel és a polgármesterrel a gyerekek.

Miskolc - Együtt ropták a táncot a kormánymegbízottal, az országgyűlési képviselővel és a polgármesterrel a gyerekek.Ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogatás, kézműves foglalkozás, táncház, no meg tea és virsli várta a miskolci gyermekeket az Ökumenikus Segélyszervezet farsangváró családi programján szombat délelőtt a Pattantyús Ábrahám Géza Általános Iskolában. A farsangi gyermekrendezvényen részt vett, s körtáncot is járt Csöbör Katalin, országgyűlési képviselő és Demeter Ervin kormánymegbízott, valamin Kriza Ákos polgármester, akik később meg is ajándékozták a kicsiket.

A rendezvényt meglátogatta Lévai Anikó jószolgálati nagykövet, és Lehel László elnök-igazgató, akik később az Ökumenikus Segélyszervezet miskolci családok átmeneti otthonában átadták a Velux Alapítványok által felajánlott 4,5 millió forint támogatásából létrehozott Kézműves Kuckót is. A most elkészült, mintegy 30 négyzetméteres épület új lehetőségeket teremt az intézményben, valamint a környéken élő nehéz sorsú gyermekek számára, közösségi és egyéni játékoknak, valamint fejlesztő foglalkozásoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában