DVTK vs. Birkirkara – Már a stadionoknál is kapható belépő

Akt.:
DVTK vs. Birkirkara – Már a stadionoknál is kapható belépő
Hétfőn elindult a jegyértékesítés a Diósgyőri Stadionnál és a debreceni Nagyerdei Stadionnál is a csütörtöki Diósgyőri VTK – Birkirkara FC Európa Liga mérkőzésre.

DVTK vs. Birkirkara - Ön szerint mi lesz az első mérkőzés végeredménye?

  • Magabiztos diósgyőri győzelem
  • Egy gólos DVTK siker
  • Döntetlen
  • Fölényes máltai diadal
  • Egy góllal nyer a Birkirkara

Összes szavazó: Összes szavazó:

Betöltés ... Betöltés ...

Múlt hét szombattól már Miskolcon, a DVTK Szinvaparkban található ajándékboltjában is kaphatóak a belépők. A kiszolgálás gördülékenyebbé tétele érdekében újabb árusítási pontokat állítottak fel, így is segítve a szurkolók mielőbbi jegyhez jutását. A DVTK ajándékboltjai hivatalosan este 6 óráig tartanak nyitva, de amennyiben igény mutatkozik rá, tovább is nyitva maradnak.

Természetesen interneten is lehet jegyet vásárolni a Nagyerdei Stadion weboldalán keresztül. A rendszer megbízhatóan működik.

A mozgássérült szurkolók egy fő kísérővel együtt ingyen, regisztrációs jeggyel tekinthetik meg a mérkőzést. A jegy@dvtk.eu e-mail címre várják a jelentkezést.

Belépők a mérkőzés napján, a helyszínen is kaphatóak majd, de kérik a szurkolókat, lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a bilétákat.

Részletes jegyinformációk itt >>>


Nyitva tartás:

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark
Hétfőtől csütörtökig: 12-18 óra


DVTK Ajándékbolt, Diósgyőri Stadion
Hétfőtől csütörtökig: 12-18 óra


Nagyerdei Stadion, Jegypénztár
Hétfőtől csütörtökig: 10-17 óra


Az ultrák a kapu mögött

A diósgyőri ultrák tájékoztatása szerint a főlelátótól jobbra eső kapu mögötti részen fognak elhelyezkedni (B3-B6 szektorok), így akik aktívan részt szeretnének venni a szurkolásban, azok erre a lelátórészre váltsanak belépőt.


Kapcsolódó cikkek:

Mégsem lesz hazautas különvonat

Miskolc – Szinte perce pontosan egy nappal később annál, hogy a DVTK meghirdette azt, hogy a jövő hét csütörtöki, Birkirkara FC elleni, Debrecenben megrendezésre kerülő Európa Liga meccset követően a diósgyőri szurkolók hazautaztatására különvonatot indítana, a klub közleményt adott ki arról, hogy mégsem szervezi meg a társas utat. tovább »

Mindkét Európa Liga mérkőzést közvetíti a televízó

Miskolc – A Duna Televízió élőben közvetíti a Diósgyőr Európa Liga selejtezőmérkőzéseit az első fordulóban. tovább »

Szárnyal a DVTK app

A múlt héten publikált DVTK Android alkalmazás már a 7. helyen áll a sport kategóriában a magyar PlayStore-ban. tovább »

DVTK vs. Birkirkara – A neten hamarabb lehet jegyhez jutni

Miskolc – Valószínűleg senki nem fog lemaradni a DVTK ,,hazai” meccséről, mert nagy a Nagyerdei stadion. tovább »

DVTK vs. Birkirkara – Jegyinformációk a debreceni meccsre

Július 3-án 20 óra 30 perckor, Debrecenben, a Nagyerdei stadionban fogadja a DVTK a máltai Birkirkara FC-t, az Európa Liga 1. fordulójában. A mérkőzést már 1500 Ft-os belépő megváltásával is láthatják szurkolóink! tovább »