DVTK II. vs. Nyíregyháza – Fokozott ellenőrzés Miskolcon

Akt.:
Több ezren lehetnek az NB III-as meccsen vasárnap
Több ezren lehetnek az NB III-as meccsen vasárnap - © Fotó: Homoky György
Miskolc – A rendőrség fokozott figyelemmel készül a 2016. május 15-én 17 óra 30 perckor kezdődő DVTK tartalék – Nyíregyháza Spartacus NB III. labdarúgó mérkőzésre.

A meccset a miskolci DVTK stadionban rendezik meg. A rendbontások megelőzése, a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a mérkőzés napjára a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területére.

A rendőrség a mérkőzéssel kapcsolatban a csapatok szurkolóit az alábbiakról tájékoztatja:

Miskolcot 3 irányból célszerű megközelíteni, délről az M30-as autópályán, a 37-es főúton, és a 3-as főúton Nyékládháza felől.

A vendégszurkolókat az M30-as déli lehajtója előtti útszakaszra várjuk, ahol összegyűjtjük és konvojba rendezzük az érkező buszokat és személygépkocsikat, majd intézkedünk a DVTK stadionhoz történő kísérésükről. A helyszínen külön parkolót biztosítunk a vendégszurkolók gépjárműveinek.

A rendőrség kiemelt figyelmet fordít a szabálysértések, bűncselekmények megelőzésére, megszakítására a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében, ezért felhívjuk a szurkolók figyelmét arra, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk.

A rendőrség kéri a szurkolókat, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –