Hajdú-Bihar

2008.06.13. 20:59

Felhőszakadás Hajdúszoboszlón

<p>Úgy tűnik, nem múlik el nap, hogy ne zúduljon valamelyik településre hatalmas mennyiségű eső. Ezúttal pénteken délután Hajdúszoboszló kapott az égi "áldásból".&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-VizHajduszoboszlon_flv-2.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<DIA alt="Felhőszakadás Hajdúszoboszlón" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Felh__337_szakad_s_Hajd_szoboszl_n/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Felhőszakadás Hajdúszoboszlón" src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A helyi tűzoltóknak összesen négy helyszínre kellett vonulniuk, ahol az összegyűlt csapadékvíz házakat veszélyeztetett, néhol pincékbe folyt be. Volt a Nyugati utcán olyan telephely, ahol négyezer négyzetméteren, közel huszonöt centiméter magasan állt a víz.

A lánglovagok munkáját nehezítette, hogy nem tudták hová szivattyúzni a vizet, mivel az utcákban a vízelvezető árkok is színültig teltek. A 4-es főút mellett a városhatártól nem messze, félig az útra borult egy fa, amely félpályást akadályt képezett. A tűzoltók itt láncfűrészek segítségével avatkoztak be.

Az esőzés következtében nem sérült meg senki sem, az anyagi kár mértéke még vizsgálat alatt van.


Hatalmas felhőszakadás Józsán és Böszörményben Felhőszakadás Böszörményben és Józsán 2008.06.12. Felhőszakadás Józsán és Böszörményben 2008.06.12. Video Video

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!