Helyi közélet

2011.09.17. 21:12

Ízek kavalkádja a Gömöri Gyümölcsfesztivál

Aggtelek - Széles összefogással, remek időjárás mellett zajlott le az idei gyümölcsfesztivál Aggteleken, a Baradla-barlang fogadóterében.

Aggtelek - Széles összefogással, remek időjárás mellett zajlott le az idei gyümölcsfesztivál Aggteleken, a Baradla-barlang fogadóterében. Aggtelek, Alsószuha, Gömörszőlős, Imola, Kánó, Kelemér, Ragály, Szuhafő, Trizs, valamint Zubogy községi önkormányzatai, az Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért Alapítvány, és a Gömöri Környezet és Tájfejlesztő Egyesület invitálta az érdeklődőket a III. Gömöri Gyümölcsfesztiválra és az annak keretében megrendezett „Helyi termékek határon innen és túl” című konferenciára. A kínálatban szerepelt: szilvalekvár-főzés és -kóstoló, gyümölcstermékek versenye, hagyományos gömöri ételek kóstolója, gyümölcs- és gombakiállítás.

A látogatók szórakoztatását szolgálta a lovaglás és lovaskocsizás, a népzenei koncertek és táncház, (Árok zenekar, Agyagbanda). A programot gazdagította a Rozsnyói Meseszínház Juhfia Jankó bábelőadása, a Gömöri Kézművesek Társulásának egésznapos gyermekjátszóháza, a Szoborfák című film vetítése.

 

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában