Helyi közélet

2015.08.17. 08:39

Nyakon csípték a tiszaújvárosi strand szarkáját

Miskolc, Tiszaújváros - Tiszaújvárosban tetten érték az őrizetlenül hagyott táskákból lopó miskolci férfit.

Miskolc, Tiszaújváros - Tiszaújvárosban tetten érték az őrizetlenül hagyott táskákból lopó miskolci férfit.Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság G. Imre 44 éves miskolci lakossal szemben. A férfi legutóbb a tiszaújvárosi termálfürdő területén augusztus 13-án délelőtt több őrizetlenül hagyott táskából készpénzt, fényképezőgépet és napszemüveget tulajdonított el.

A strandon szolgálatot teljesítő járőrpárosnak feltűnt a mások táskáit feltűnően vizsgáló, majd a jelenlétükre idegesen reagáló férfi, aki menekülés közben megpróbált trükkös módszereket is bevetni: előbb medencében a fürdőzők között próbált elvegyülni, majd az öltözőszekrények mögött akart búvóhelyet találni. A rendőrök azonban elfogták a strantolvajt, majd megtalálták nála a korábban eltulajdonított értékeket.

Megtérült a kár

A tíz sértett összesen több mint 200 ezer forintos lopási kára így azonnal megtérült. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kezdeményezte a bűnügyi őrizetbe vett strandtolvaj előzetes letartóztatását.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában