Helyi közélet

2011.08.08. 10:13

Latin fitness a Végardó Fürdőben

Sárospatak - A sárospataki Végardó Fürdő idén 50 éves. A fürdő vezetése a jeles évfordulót különböző ötletekkel és újításokkal szeretné emlékezetessé tenni.

Sárospatak - A sárospataki Végardó Fürdő idén 50 éves. A fürdő vezetése a jeles évfordulót különböző ötletekkel és újításokkal szeretné emlékezetessé tenni.Ilyen volt a Zemplén Szépe választás, és ilyen a tánctanulás is, amit a fürdővendégek naponta kétszer vehetnek igénybe. Délelőttönként 11 órától egy csinos oktatónő, a medence szélén mutatja be zenére azokat un. aqua-aerobic mozdulatokat, amelyeket a vízben lévő vendégek is könnyedén elvégezhetnek. Délutánonként 17 órától pedig latinos zene szólal meg, s a dobogón táncoló lány mozdulatait ezúttal a pázsiton követhetik a vendégek. Többen naponta megjelennek, s a 3. napon már a tanárnőhöz hasonló kecses mozdulatokkal járják a latin táncokat – végül is, a fürdőjegy árában ez is benne van. 

Ebbe a sorozatba tartozik bele az augusztus 12-13-ra tervezett Fürdő Fesztivál is, amikor élő zenére táncolva mutathatják be a tanultakat a fürdővendégek, akár éjszakába nyúlóan is a medence szélén, vagy a vízben, ugyanis éjszakai fürdőzés is szerepel a programok között.

- T. G. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában