boon-sportoldal

2012.05.21. 14:56

Terepfutóverseny Görömbölyön

Miskolc - A 2. Görömbölyi Terepfutóversenyt május 25-én, pénteken, 15 órától rendezi meg Görömbölyi Általános Iskola.

Miskolc - A 2. Görömbölyi Terepfutóversenyt május 25-én, pénteken, 15 órától rendezi meg Görömbölyi Általános Iskola.A szervezést magára vállaló  dr. Farkasné Járdánházy Ibolya, Cserhalmi Ede és Zámbori Zoltán nevével fémjelzett esemény az általános iskolák diákok és szüleik számára egyaránt sportolási lehetőséget kínál. A  rajt és célterületet is jelentő versenyközpontot úgy lehet megközelíteni, hogy a 4-es autóbusz végállomása melletti lépcsősoron lemegyünk, majd az alsó pincesor felé tartva elhaladunk a lovarda melletti úton.  A nevezési díj nem más, mint egy tábla csokoládé.

Az alsó és felső tagozatos leányokat és fiúkat két-két kategóriában  együtt indítják.  A legkisebbek egy 1200 méteres körpályán, míg a többiek, beleértve a 17 órakor rajtoló felnőtt, nyílt kategória indulóit is, egy emelkedőkkel nehezített, 3200 méteres erdei körpályán futnak.

A 18.00 órakor kezdődő eredményhirdetésen  - a támogató Marathon Club SE,  a NOMÁD sportbolt hálózat,  a Görömbölyi Diákönkormányzat, a  Baraka Utazási Iroda, a Görömbölyi Borbarát Egyesület és a  Tóth Lovas-tanya jóvoltából – a kategóriák első három helyezettjei érem, oklevél, serleg és tárgyjutalom díjazásban részesülnek.

Hasznos információ lehet, hogy a szervezők május 23-án, szerdán 17.15 órától,  a 4-es busz végállomásától  indulva, a verseny útvonalán  futó  terepbejárást tartanak.

További részleteket a  06-30/380-6239-es telefonszámon, vagy az   [email protected] e-mail címen lehet megtudni.

- SZIS -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!