Friss hírek

2007.12.11. 16:21

A spanyol gyerekek diétára fognák a Télapót

<p>A spanyol gyerekek fele szerint a Télapó "túl kövér", ezért diétáznia kellene - egy kedden nyilvánosságra hozott internetes közvéleménykutatás szerint. Az egyik népszerű gyerekcsatorna internetes oldalán négyezer spanyol gyerek szavazott.</p>

A 4 és 12 év közötti válaszadók közel 60 százaléka szerint a Mikulásnak jobban oda kellene figyelnie arra, hogy mit eszik. Minden ötödik spanyol gyerek úgy véli, hogy a Télapó csak edzőteremben szabadulhat meg súlyfeleslegétől.

A válaszadók túlnyomó többsége szerint a szán már nem elég gyors jármű az ajándékok szállításához, ezért minden harmadik gyerek szerint a Télapónak négy kerék meghajtású autóval kellene járnia. Közel ugyanennyien gondolják úgy, hogy inkább motorral közlekedjen a Mikulás.

A spanyol gyerekek ragaszkodnak a karácsonyi hagyományokhoz is: csak minden ötödik szerint lenne szebb az ünnep, ha a télapó farmerre és pólóra cserélné piros kabátját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!