Bulvár, celeb

2017.07.06. 13:44

Videó: Ilyet sem látsz sűrűn, jet-skivel ütközött a BMW az autópályán

Sok mindenre számít az ember az autópályán haladva, arra azonban nem sűrűn, hogy egyik pillanatról a másikra szembe jön egy jet-ski...

Sok mindenre számít az ember az autópályán haladva, arra azonban nem sűrűn, hogy egyik pillanatról a másikra szembe jön egy jet-ski...

Márpedig most ez történt, miután az egyik autó rakodórészéről lerepült, és egyenesen belevágódott egy BMW-be.

Forrás: automtor.hu.


Láttunk már egy-két őrült dolgot az autópályán, ám az alábbi amerikai videóra már nem tudunk mit írni. Nem is szeretnénk lelőni a poént, dolgozza ezt fel mindenki maga!

A problémája az lehetett, hogy túl közel ment mellette egy autós az autópályán, amire szerinte a legjobb reakció az volt, hogy belerúg egy méreteset az oldalába.

Senki nem enged be szívesen olyan autóst a sávjába, aki erőszakosan próbálja meg érvényesíteni akaratát. Arra viszont kevesen veszik a fáradtságot, hogy hosszú métereken át blokkolják is a szerintük igazságtalanul besoroló kocsit.

A lehető legrosszabb ötletek egyike konténerszállító hajó mellett szorosan eljet-skizni, úgyhogy nyilván akadt olyan versenyző, aki úgy döntött: megcsinálja. Southamptonnál veselkedett neki a feladatnak egy férfi, egy ideig még elevickélt valahogy a hatalmas teherhajó mellett, aztán elveszítette az irányítást a járgánya fölött, a vízbe zuhant, és majdnem maga alá szívta a hajó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!