Videó: A motoros egy rúgással óriási balesetet okozott, majd gyorsan lelépett

A motoros egy rúgással óriási balesetet okozott, majd gyorsan lelépett
A motoros egy rúgással óriási balesetet okozott, majd gyorsan lelépett
A problémája az lehetett, hogy túl közel ment mellette egy autós az autópályán, amire szerinte a legjobb reakció az volt, hogy belerúg egy méreteset az oldalába.

A vezető megijedt, elhúzta a kormányt, az autót pedig már nem tudta megfogni. A motoros pedig, mint aki jól végezte dolgát, a baleset kellős közepén lelépett, amilyen gyorsan csak tudott…

Forrás: automotor.hu.


Videó: Nem akarta beengedi a Mercedest, az autópályán kezdte el rugdosni

Senki nem enged be szívesen olyan autóst a sávjába, aki erőszakosan próbálja meg érvényesíteni akaratát. Arra viszont kevesen veszik a fáradtságot, hogy hosszú métereken át blokkolják is a szerintük igazságtalanul besoroló kocsit.


Videó: Tömegbalesetet okozott a BMW-s, mert zavarta, hogy lassan mennek előtte

Véletlenül sem szeretnénk azt állítani, hogy minden BMW-sofőr őrült az utakon, de azt biztosan kijelenthetjük, hogy a vezetési képesség és minőség nem az autómárkától függ, mint ahogy azt is, hogy a német márka alábbi kedvelőjétől azonnal elvennénk a jogosítványát.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s