Bulvár, celeb

2016.11.20. 11:50

8 világsztár, aki bebizonyítja, hogy a testi tökéletlenség csak erősebbé tesz

Sokan másokat hibáztatnak az őket ért kudarcokért. A következő hírességek viszont akkor sem keseregnek, ha okuk lenne rá. 

Sokan másokat hibáztatnak az őket ért kudarcokért. A következő hírességek viszont akkor sem keseregnek, ha okuk lenne rá. 

Winnie Harlow

Winnie gyerekkora óta egy pigmentációs betegségtől szenved, de mindig arról álmodott, hogy egy nap a kifutókon szerepelhet. Ugyanakkor a gyerekek megkeserítették az életét az iskolában, tehénnek és zebrának csúfolták. De Winnie nem adta fel az álmait és jelentkezett az Amerika következő topmodellje című tévéműsorba, majd az egyik legkeresettebb modellé vált.

Stephen Hawking

Amikor Stephen 21 éves volt, az orvosok paralízist diagnosztizáltak nála és azt mondták az Oxford Egyetem végzősének, hogy körülbelül két és fél éve van hátra. Stephen viszont nem adta fel a tanulást és korunk egyik legnevesebb elméleti fizikusa lett, 1985-ben elvesztette a beszédkészségét, azóta ápolói segítséggel él.

Peter Dinklage

A Trónok harca sztárja a bizonyíték arra, hogy a tehetség és a szorgalmas munka fontosabb a magasságnál. Peter egy olyan betegséggel született, amelynek következtében törpe maradt, mindössze 135 centiméter magas.

Viktoria Modesta

A bátor lányt a "bionikus pop művészének" nevezik. Viktoria a születésekor sérült meg, bal lábát pedig térd alatt amputálni kellett, később elkezdett műanyag végtagot hordani, a fogyatékosságát pedig kreativitásán keresztül próbálta megélni.

Sylvester Stallone

A világhírű színész egy orvosi hiba miatt sérült meg a születése alatt, amely azt eredményezte, hogy az arca bal alsó része részlegesen lebénult, e miatt alakultak ki jellegzetes ajkai és ezért nehezen lehetett érteni a beszédét. Ennek ellenére Stallone több mint 50 filmben szerepelt, beleértve a Rockyt és a Rambót.

Jamie Brewer

A Down-szindrómával élő modell és színésznő az Amerikai Horror Story filmsorozattal szerzett világhírnevet magának. És ő az első genetikai betegséggel élő nő, aki kifutóra lépett a new yorki- Fashion Weeken 2015-ben.

Marlee Matlin

Az egyetlen siket színésznő, aki megkapta a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat. Marlee több sorozatban is megfordult, láthattuk a Nevem Earlben, illetve a Született feleségekben is.

Nick Vujicic

A férfi, aki végtagok nélkül született és milliókat inspirál. Nick nem csupán boldog családi életet él, de számos könyvet írt amelyekben arra emlékeztet minket, hogy semmi sem lehetetlen.


A mentális betegségben szenvedő Mollyt egyedül a kilenc és fél éves állat tudja megnyugtatni.

 

 

Emlékszik még arra az időszakra, amikor még nem léteztek közösségi oldalak? Nos, döntse el ön, hogy akkor volt-e jobb, vagy most.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!