Egy beteg nő örökbe fogadott egy siket, fül nélkül élő macskát, aki cserébe megmentette az életét

Akt.:
Egy beteg nő örökbe fogadott egy siket, fül nélkül élő macskát, aki cserébe megmentette az életét
© Fotó: boredpanda.com
A mentális betegségben szenvedő Mollyt egyedül a kilenc és fél éves állat tudja megnyugtatni.

Amikor a szorongásos zavarokkal küzdő Molly Lichtenwalner megismerte Otitist, a fülek nélkül élő fehér macskát, rögtön tudta, hogy milyen sokat jelentenek majd egymásnak. Az állatnak korábban középfülgyulladása volt miután ciszták alakultak ki a fülében. Egy műtét során eltávolították azokat, viszont a macska elvesztette a hallását, valamint a füleit is. A kilenc és fél éves állat siketen és magányosan töltötte mindennapjait egy menhelyen, amikor találkozott Mollyval.

2

– Egy autóbaleset miatt szorongásos zavarokkal küzdöttem… viszont úgy döntöttem, örökbe fogadok egy kisállatot, hátha az tudja enyhíteni a szorongásomat, mert semmi nem segíthet jobban, mint egy szőrös barát – fogalmazott a lány. Otitis pedig jobban segített, mint azt Molly gondolta és legjobb érzelmi támogatójává vált, a cicus pedig nem győz eléggé hálás lenni a gondoskodásnak. Otitis mindig tudja, hogyan nyugtassa le Mollyt ha pánikrohamok törnek rá és ő az egyetlen, aki meg tudja nyugtatni. – Ő a legjobb dolog, ami történt velem. Ő mentett meg engem és nem én őt – mondta Molly.

earless-cat-otitis

Forrás: Boredpanda.


Fotók: 15 kutya, aki akció közben bukott le a gazdája előtt

Mindannyian tudjuk, hogy amikor nem vagyunk otthon, kedvenceink bizony nem ülnek egy helyben. A következő ebek viszont egyáltalán nem számítottak arra, hogy rosszalkodás közben megörökítik őket.

A tüskék nélkül élő sündisznó alighanem a világ legboldogabb kisállata

A gondozók mindent megtesznek azért, hogy az állatnak kinőjenek a tüskéi, de egyelőre nincs eredmény.

Megható: A folyóból akart embert menteni egy elefánt

Az állat rögtön a víz felé vette az irányt, amikor látta, baj van.