Bulvár, celeb

2015.05.04. 12:49

Az élő Hulk olajjal és alkohollal tuningolta az izmait

A 25 éves Romario Dos Santos Alves halálos koktéllal mérgezi magát, hogy hasonlítson a képregényhősre. A gyermekek visítva menekülnek, ha meglátják az utcán és szörnynek nevezik.

A 25 éves Romario Dos Santos Alves halálos koktéllal mérgezi magát, hogy hasonlítson a képregényhősre. A gyermekek visítva menekülnek, ha meglátják az utcán és szörnynek nevezik. A fiatal testépítő egy gyermek édesapja. Az abnormális izmokat úgy növesztette, hogy olajat és alkoholt injekciózott a karjaiba. A természetellenes külső mellett most egy sor egészségügyi problémával kell szembenézni, majdnem mindkét karját amputálni kellett. Romario azóta belátta, hogy nagy marhaságot csinált, de szerinte a testépítés függővé tette, nem bírt leállni. Amikor közölték vele az amputáció kockázatát, majdnem öngyilkosságot követett el, de végül mind testileg, mind lelkileg talpra állt, és most mások számára szeretne elrettentő példa lenni.

Az egész úgy kezdődött, mint a legtöbb átlagos embernél, nagyobb izmokat szeretett volna, ezért lement a konditerembe. Ott meglátott néhány igazán kigyúrt alakot, akikkel összebarátkozott, ők mutatták meg neki az injekciózás "szépségeit". Romario azonban teljesen függő lett, túllőtte magát. A végén már annyira beállt a karja, hogy nem tudta a hagyományos tűvel beadni a cuccot, ezért beszerzett egy speciálisat, amivel a bikákat szokták megszúrni.

Még a 22 éves feleségét is rávette, hogy belője neki az anyagot olyan helyekre, amiket már nem tudott elérni. Azt hazudta neki, hogy ez teljesen természetes anyag és rövid időn belül távozik a szervezetből. Amikor a felesége rájött a trükkre, választás elé állította: a testépítés vagy ő. Ettől Romario mély depresszióba esett, elvesztette a munkáját is. A felesége ekkor 6 hónapos terhes volt, ő pedig kórházba került a sok injekció miatt. Eldöntötte, hogy ha felépül, rendbe teszi az életét.

Az amputáció helyett végül sikerült műtéttel helyrehozni a karjait. Az edzést nem hagyta abba, de már nem injekciózza magát méreggel. Két héttel ezelőtt azért még vett egy adag lóhormont, de megremegett a keze és eszébe jutott, miken ment keresztül, nem tudta beadni magának.

Következzenek a fotók:

He suffered from depression and was hospitalised after trying to kill himself when his wife was six months pregnant with their son Asaffe

He was told by a doctor that his only course of action would be to have one of his arms amputated

The former bodyguard said using the synthetic filler synthol cost him his sanity and nearly his life as he tried to kill himself when his wife was six months pregnant

The filler began causing him constant pain and he almost suffered kidney failure due to the toxins in the oil

He even tricked his wife Marisangela Marinho, 22, (pictured together) into injecting him with the oil in places that he could not reach 

Father-of-one Romario Dos Santos Alves, 25, risked his life by injecting oil and alcohol into his arms – and almost had both amputated

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!