Bulvár, celeb

2015.05.20. 12:24

1000 lopott tojást találtak egy kínai férfi hűtőjében

A férfi azt állítja, hogy abból a gyárból tulajdonította el őket, ahol dolgozik és személyes felhasználásra kellett neki a sok tojás.

A férfi azt állítja, hogy abból a gyárból tulajdonította el őket, ahol dolgozik és személyes felhasználásra kellett neki a sok tojás. Az összes tojásra dátumot írt, hogy mikor tervezi elfogyasztani. A 47 éves Gu nevű biztonsági őrt a rendőrség szúrta ki, amint éppen két táskányi cuccot próbált meg a gyárból kicsempészni. A rendőrség a házkutatás során több, mint 1000 darab lopott tojást, húst, zsebkendőt és szappant talált.

Gu arra nem tudott válaszolni, hogy pontosan hány alkalommal lopott, a házában gyakorlatilag minden egyes fogyóeszköz bűncselekményből származott. A gyár szóvivője szerint a vezetőség nagyon meglepődött, amikor kiderült, hogy pont a biztonsági őr lopta meg őket. Azt gondolták, hogy egy keményen dolgozó ember, aki azért szereti az éjjeli műszakokat, mert nincs családja. Mint kiderült, inkább azért, mert akkor könnyebben tudott lopni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!