Bulvár, celeb

2015.02.13. 08:51

Videó: Áder János a South Parkban

Igen, jól olvasta: a South Park végre tiszteli Magyarországot és Áder Jánost is képernyőre teszi. A rövid kis szösszenetben Putyin orosz elnökkel folytat telefonbeszélgetést és a Játékok határok nélkül furcsa eredményhirdetése is szóba kerül.

Igen, jól olvasta: a South Park végre tiszteli Magyarországot és Áder Jánost is képernyőre teszi. A rövid kis szösszenetben Putyin orosz elnökkel folytat telefonbeszélgetést és a Játékok határok nélkül furcsa eredményhirdetése is szóba kerül. Vlagyimir Putyin látogatásának tiszteletére a Comedy Central levetít 1-1 South Park és Family Guy epizódot az orosz elnök szereplésével. Az alábbi kis videó ezt a nagy hírt hivatott terjeszteni.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, script , facebook-jssdk ));

// ]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!