Bulvár, celeb

2015.01.22. 13:18

Videó: Új utcai művészet született: GIF-iti

Egy grafiti, ami mozog? Ez mégis hogyan lehetséges? Bemutatjuk a világ első és egyetlen GIF-iti művészét, INSA-t.

Egy grafiti, ami mozog? Ez mégis hogyan lehetséges? Bemutatjuk a világ első és egyetlen GIF-iti művészét, INSA-t. Talán néhány munkájával már találkoztál a neten. A GIF-iti lényegében több grafitiből készül, mindet lefotózzák, majd egy animációba sűrítik. A végeredmény pedig olyan elképesztő lesz, mint ez is itt:

INSA-UNGA-1 (1)

Most viszont a következő szintre emelték ezt a még nem igazán ismert utcai művészetet. 20 ember egy műhold segítségével megalkotta a világ legnagyobb GIF animációját. Rio de Janeiro egyik kikötőjénél festették a földre a Looking For Love nevű alkotást. A mű összesen 57 5157 négyzetméteren terül el. A megbízást a Ballantine’s cég adta, nekik lehet érte hálálkodni. Ők csak annyit kérdeztek, hogy milyen őrült ötlete van a művésznek, amivel a következő szintre tud lépni. Ő annyit felelt, hogy olyan akar alkotni, ami az űrből is látszik. Egy héttel később már meg is érkezett a megrendelés. A animált szívek megalkotásához 6 napra volt szükség.

Íme az eredmény:

Ballantine

Így készült:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!