Bulvár, celeb

2012.08.25. 14:29

Mi történt Stohllal a zuhanyozóban?

Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház igazgatója a fejébe vette, hogy helyreállítja börtönviselt színésze hírnevét. Ebből a szempontból vizsgálta át új életrajzi könyvét, kiváltképpen a benne szereplő zuhanyozós jelenetet.

Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház igazgatója a fejébe vette, hogy helyreállítja börtönviselt színésze hírnevét. Ebből a szempontból vizsgálta át új életrajzi könyvét, kiváltképpen a benne szereplő zuhanyozós jelenetet.

A Nemzeti Színház igazgatója személyesen egyengeti Stohl András karrierjét. Alföldi Róbert fejébe vette, hogy helyreállítja színésze és barátja megtépázott hírnevét, s újra befuttatja a színházi és tévés szakmában - írja a borsonline.hu.

A direktor tilalomfák erdejével korlátozza Stohlt, s imidzsépítési stratégiájának csodafegyvere a cenzúra: vasszigorral ellenőrzi a színész minden nyilatkozatát, nyilvános szereplését, mert meggyőződése, hogy barátja hajlamos meggondolatlan kijelentéseket tenni, amiket később ellene fordíthatnak. Alföldi szigorú cenzúrájának kis híján áldozatul esett Stohl András újabb életrajzi könyve is, melyben börtönélményeiről számol be.

– Alföldi Róbert véleményét Buci szinte feltétel nélkül elfogadja. Már az első könyvünket is átolvastatta vele. A színházigazgatónak annyira tetszett, hogy elsírta magát. Ezúttal a téma és a körülmények miatt kritikusabb volt. Ezután András két, könyvben szereplő interjút le akart tiltatni, sőt egy-egy kényesebb fejezetet is. Hosszú, vitákkal teli egyeztetési procedúra kezdődött, ezért sem jelent meg előbb a könyv – mondta el a szerző, Szalai Vivien, aki szerint az elsőnél is „keményebb” könyv született, Stohl lelki vívódásain, megpróbáltatásain túl, a magyar börtönök kíméletlen, perverzióval teli világát is bemutatja.

– Olyasmit látott, tapasztalt, amik egy életre nyomot hagytak a lelkében. A könyv bemutatja a börtönvilágot egy hajdan irigyelt sztár szemével, aki négy bűnözővel osztozott egy tenyérnyi cellán – tette hozzá a szerző. A pletykák szerint Stohlnak voltak kényelmetlen pillanatai a zuhanyzóban is, a Bors úgy tudja: Alföldinek többek között az erről szóló részekkel volt gondja, de értesülésünket az írónő sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarta, az igazgató pedig sajtósán keresztül üzente: nem kíván nyilatkozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!