Bulvár, celeb

2011.12.02. 15:28

Durva! Radikálisok George Michael haláláért fohászkodnak a neten

Napok óta életveszélyes állapotban lévő George Michaelről pletykál a hazai és külföldi sajtó. Mennek a találgatások az idén másodjára komolyan lebetegedő énekes vajon HIV-fertőzött-e?

Napok óta életveszélyes állapotban lévő George Michaelről pletykál a hazai és külföldi sajtó. Mennek a találgatások az idén másodjára komolyan lebetegedő énekes vajon HIV-fertőzött-e?Életveszélyes állapotban szállították egy bécsi kórházba napokkal ezelőtt George Michaelt. Ahogy arról hírportálunk is beszámolt, a súlyos állapotban lévő énekes életét egy speciális 100,000 £ érő ággyal próbálják megmenteni!

A felröppent hírek szerint gépek tartják életben a görög származású zenészt, és állítólag kifejezetten AIDS-szel foglalkozó orvosok kezelik – az a lehetőség is felmerült, hogy HIV-fertőzött.

Külföldi hírek szerint a világsztár már évek óta nem volt AIDS szűrővizsgálaton, és jelenleg sincs szándékában kivizsgáltatni magát. Nincs pontos információja senkinek sem arról, mi okozhatta az énekes immunrendszerének drasztikus legyengülését. Csak a tünetei alapján mondható ki, lehetséges a HIV fertőzés, amit a legfrissebb hírek ezidáig cáfolnak, sőt, a legújabb információk szerint George Michael már reagált a kezelésekre és erősödik.

A Twitteren gyűlölködött a csoport

Míg George Michael az életéért küzd, és családtagjai az ágya mellett imádkoznak gyógyulásért, addig egy magukat kereszténynek mondó szervezet a híresség  halálért imádkozik. Külföldi sajtóbeszámolók szerint a radikális Christians For A Moral America (Keresztények egy erkölcsös Amerikáért) a Twitterre posztolták ki, hogy elítélik az énekest, aki szerintük AIDS-ben szenved és ez a halált hozó betegség a büntetése erkölcstelen életmódjáért. Hovatovább a csoport nemrégiben felhívást intézet, hogy "Imádkozzanak velünk George Michael haláláért" mert "Ő a sátáni életmódot választotta és ezért a megfelelő véggel kell felelnie".

Bár a csoportot azóta eltávolították a Tweeterről az üzeneteikkel kiváltott harag és düh nem csillapodik, amit nem csak az énekes rajongói éreznek, de azok a keresztények is, akik elítélik a csoport üzenetei és igéit.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!