Bulvár, celeb

2011.09.02. 10:43

Így néz ki bikiniben 6 héttel szülés után Kate Hudson

A szép szőke színésznő 6 héttel a szülés után fehér bikiniben mutatta meg: nem siet leadni a felszedett kilókat.

A szép szőke színésznő 6 héttel a szülés után fehér bikiniben mutatta meg: nem siet leadni a felszedett kilókat.

 Hollywoodban valami járvány terjedt el, főként az utóbbi években. Mindig is nagy sikk volt szülés után szépen, fitten és karcsún megjelenni, de az utóbbi 2-3 évben szinte versenyt futnak a hírességek, hogy ki tud hamarabb szülés utáni pompájában visszatérni. Kate Hudson hat hete adott életet második gyermekének, aki a Bingham Hawn Bellamy nevet kapta, s láthatóan egyáltalán nem siet, hogy visszanyerje a várandósság előtti alakját. A korábban "fájdalmasan soványnak" is nevezett színésznőnek jót a második gyermek, ő maga is élvezi, hogy végre van rajta egy kis fölösleg. Ennek egy részét híres édesanyjának a magyar származású Goldie Hawn-nak is köszönheti.

"Anyu annyit főz, hogy az egy hadseregnek elég lenne" - nyilatkozta a szép szőke Kate Hudson, aki azt is beismerte: rengeteg fagyit eszik és nem siet leadni a kilókat, a fokozatos fogyásra törekszik. Ugyanakkor büszkén mutatja meg kikerekedett alakját, minap hófehér kétrészes fürdőruhában fotózták le.

- MON -

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!