Bulvár, celeb

2011.08.20. 12:04

Szexmániás fiatalok lepték el az Aranypartot

Nimfomániás kebelcsoda, öntelt csődör, hatalmas szerszámjával büszkélkedő kigyúrt fiú, hős szerelmes focista és egyéb izgalmas karakterekkel indul útjára hétfő este a Viasat3 legújabb saját gyártású reality-je, az Aranypart.

Nimfomániás kebelcsoda, öntelt csődör, hatalmas szerszámjával büszkélkedő kigyúrt fiú, hős szerelmes focista és egyéb izgalmas karakterekkel indul útjára hétfő este a Viasat3 legújabb saját gyártású reality-je, az Aranypart.A Siófokon játszódó műsorban kilenc partyállat fiatal mindennapjait követik nyomon a kamerák a nap huszonnégy órájában. A gondosan összeválogatott, könnyű élethez szokott szereplők éjszakánként az Aranypart szórakozóhelyein duhajkodtak, míg reggelenként a munkahelyükön kellett helyt állniuk. A pultozással megkeresett pénzből aztán folytatódhatott a dorbézolás, ami számtalan vidám és konfliktusokkal tarkított pillanatot generált.


Augusztus 22-én, jövő hétfőn indul az Aranypart című műsor, aminek lesz egy sajószentpéteri szereplője is, Ada.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!