Bulvár, celeb

2011.08.01. 19:37

Falhoz állították a félcsupasz modellt

Cristiano Ronaldo dögös szupermodell barátnője nedvesen erotikus fotókon pózol.

Cristiano Ronaldo dögös szupermodell barátnője nedvesen erotikus fotókon pózol. A 25 éves Irina Shayk már elég sokféleképpen megmutatta nekünk magát, egyebek mellett a Sport Illustrated fürdőruhás kiadványában (aminek idén ő lett a cimlaplánya, s ez nem kis szó a modellek világában), több világmárka reklámjában és persze a legnagyobb magazinokban. Ilyen nedvesen erotikus képeken is biztos ezerszer szerepelt már, de a legújabb, GQ magazin számára készült  képek most különösen ütnek. Ezeken Irina egy egyszerű fehér színű fal előtt  vizesen pózo,l fehérneműben. Cristiano Ronaldo szépséges barátnője igazán beért - a dögös testhez és macskás szemhez egyre izgatóbb kisugárzás társul, amik igazán káprázatossá tesszik a szakmai csúcsra törő orosz szépséget. 

Irina Shayk egyébként - hölgyek lehet írigykedni - nem diétával tartja magát csúcsformában - legalábbis állítása szerint - hanem a heti 5 edzésnek köszönhetően marad dögös és fitt.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!