Bulvár, celeb

2011.07.18. 17:50

Válik Jennifer Lopez és Marc Antony

Jennifer Lopez harmadik férjétől is válik. A pletykák szerint már csak iker gyermekeik dolgaiban kommunikál a két híresség.

Jennifer Lopez harmadik férjétől is válik. A pletykák szerint már csak iker gyermekeik dolgaiban kommunikál a két híresség.Jennifer Lopez életében a második válását követően jelent meg Ben Affleck, akivel viharos szerelemét minden ízében igyekezet kitállalni a sajtó. Amilyen viharosnak tűnt ez a kapcsolat olyan lett a vége is és egyes pletykák szerint Jennifer Lopez bánatában szőtte szorosabra kapcsolatát Marc Anthonyval - akivel addig csupán barátságban álltak - miután Ben Affleck Jennifer Garner-rel állt össze.

A vélekedések ellenére Marc Anthony végül nem búfelejtő volt, vagy legalábbis jól sikerült a búfelejtés, mert 2004-ben a két énekes összeházasodott, és ez volt Jennifer Lopez eddigi leghosszabb, hét évig tartó kapcsolata. Azért a múlt idő, mert a pár bejelentette: válnak.

Jennifer Lopez hónapig tervezte a szakítást

A People Magazinhoz eljuttatott közleményében a pár azt állítja: nagyon nehéz volt meghozni a döntést, és szeretnének minden kérdésben barátságosan megegyezni.

Állítólag a 41 éves énekes -és színésznő a férje rossz természete miatt hónapok óta tervezte a válást, de biztos akart benne lenni, hogy a vagyona biztonságban van.

Jennifer Lopez és az egy évvel idősebb Marc Anthony 2004 júniusában házasodtak össze a nyilvánosság elöl elzárkózva. A párnak két gyermeke született, a 3 éves ikrek Max és Emme.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!