Bulvár, celeb

2011.06.24. 14:36

Fergie bevallotta: nem terhes, "csak" meghízott

<p>Fergie-nek elege van abból, hogy mindenki azt hiszi terhes, pedig csak ingadozik a súlya.</p>

A Black Eyed Peas énekese, Fergie bevallotta, hogy komoly súlyingadozási problémákkal küzd. A 35 éves énekes nem érti, páran miért hiszik, hogy terhes lenne. Cáfolandó a várandósságról szólópletykákat, a jövő havi Allure magazin oldalain szexi ruhákban fedi fel Fergie az igazságot.

A címlapon sminkje is minimalista, a magazinban pedig így nyilatkozik: – Szerintem páran biztos azt hiszik, terhes vagyok, mert felszedtem magamra egy keveset – mondja. – Folyamatosan ingázik a súlyom. A fegyelemmel vannak problémáim, amint meglátok egy gyorséttermi taco-t, vagy hasonlót, elönt a vágy. De rajta vagyok az ügyön – nyílt meg Fergie.

Fergie nemigazán örült a pletykáknak

Fergie, aki amúgy szereti külsejét változtatni, nemigazán örült a pletykáknak: – Mindössze két dolgot újítottam be a megjelenésemben: a frizurámat és az ajkaim fényét. De a visszajelzések vegyesek voltak, volt aki szerint nem is az igazi Fergie voltam. Sőt olyan agyament dolgokkal is meggyanúsítottak, hogy hatalmas összegekért átszabattam az arcom, de ez teljesen nevetséges.

– Megtanultam szeretni az orromat, mert egyedi. Érdekes és mindenki mástól megkülönböztet. – Fergie elfogadta korát is és azt is, hogy ő sem tudja megállítani az időt. – Határozottan fiatal vagyok legbelül és mindig is az maradok. Igyekszem kecsesen korosodni.

MON

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!