Bulvár, celeb

2011.06.02. 17:44

Alekosz döntésképtelen

<p>Alekosz azért választotta párjául Veronikát, mert szuperszexinek tartotta, és könnyed kis kapcsolatra őt gondolta a legalkalmasabbnak. Alekosz azonban időközben összezavarodott.</p>

Alekosz Casanovává változott a menyasszonykereső műsornak köszönhetően. Hiába választotta ugyanis Veronikát, mostanában annyi nő nyüzsög körülötte, hogy a görög csábítónak nehéz a választás. Ráadásul Alekosz nem tud megfeledkezni volt kedveséről, Tündéről sem. Nem csoda, hogy Veronika, a végső kiválasztott kicsit megorrolt a kedvesére.

 Alekosz: "Tündével igazi, nagy szerelem volt"

- Igazi nagy szerelem volt, és általában ezt az érzést az ember egy egész életen át megtartja - vallotta be Alekosz a Light Night show felvételén.

Az elmúlt napokban azonban Olgával is összehozták az újdonsült szívtiprót. Alekosz ezt sem tagadta, sőt a tőle megszokott frappáns indokolást adta.

- Ha nőkről van szó, én napraforgó vagyok. Gyakorlatilag minden nőben az igazit látom. A valóságshow rekorder azt is őszintén beismerte, hogy igaziból sosem volt hűséges típus.

- Tündével sem ment az együttélés, mert hajlamos vagyok más nőket is megcsodálni. Veronikával is ez a helyzet. De ha egy szépségkirálynő lenne mellettem, akkor is gyönyörködnék más nőkben.

Lovász Lászlónak válaszolva elmondta, hogy Veronikát azért választotta párjául, mert szuperszexinek tartotta, és könnyed kis kapcsolatra őt gondolta a legalkalmasabbnak. Alekosz azonban időközben összezavarodott. Nem csak az a kérdés, hogy kivel akar lenni, hanem már az is, hogy akar-e egyáltalán a közeljövőben komoly kapcsolatot.

- Ez egy dilemma. Döntésképtelen vagyok, és nincs megoldás.

Lovász László úgy döntött, megpróbálja összehozni a feleket, és teljesítette Alekosz kérését: a pár kapott egy kameramentes fél órát, amely során tisztázhatták a félreértéseket. Veronika bízik a közös jövőben, és elmegy a romantikus görög utazásra. Szerinte ott dől el igazán, hogyan alakul a kapcsolatuk. A beszélgetés a péntek esti Light Night Show-ban látható 21.25-kor a Prizma Tv-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!