Bulvár, celeb

2011.04.18. 19:19

Meztelenre vetkőztek a stewardessek

<p>Megszűnt a légitársaság, így munkanélküliek lettek a dögös stewardesek, akik, hogy legyen pénzük, ledobták gönceiket.</p>

Csődbe ment a Mexicana Airlines. A munkanélkülivé vált légikísérő kisasszonyok, hogy legyen pénzük, először egy naptárt készítettek, amin meztelen valójukban szerepelnek, majd a nagy sikert látva a Mexikói Playboy is felkérte a dögös hölgyeket egy aktfotózásra. A csinos stewardessek állítják: nem csak az motiválta őket, hogy pénzük legyen, hanem abban is bíznak, hogy a kormány, a befektetők és a légitársaság tulajdonosai végre megegyeznek és újra indul a Mexicana Airlines, aminek ösztönzését is szolgálják a pucér fotók. A lányok a naptár és a Playboy fotózás kapcsán azt nyilatkozták, hogy nem tökéletes testű modellek, hanem hétköznapi nők, akik ki mernek állni magukért. A "nem tökéletes" testűvel azért vitatkoznánk, ugyanis a hölgyek egytől egyig szépek, dögösek, karcsú, formás alakkal megáldva, s mellben nem szűkölködnek.
- MON -

Nézze meg a dögös hölgyek aktképeit >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!