Bulvár, celeb

2011.04.29. 17:18

Hercegi esküvő: Beckhamék megtisztelve érzik megukat a meghívás miatt

<p>Csodálatosnak és bensőségesnek nevezte Vilmos brit herceg és Kate Middleton pénteki esküvőjét a ceremónián résztvevő sztárfutballista, David Beckham és most éppen divattervező felesége, Victoria.</p>

A pár az Egyesült Államokból érkezett Londonba a szertartásra, és azt mondták, nagy megtiszteltetés volt számukra, hogy részt vehettek a szerintük történelmi eseményen.

A celebházaspár az esküvő után kiadott közleményében kitért az általuk a protokoll értelmében már Katalinnak nevezett Kate Middleton esküvői ruhájára is, csodálatosan elegánsnak nevezte a hercegnőt benne.

A nemrég még a világ legnépszerűbb focistái közé tartozó, 36 éves Beckham a 2018-as labdarúgó-világbajnokság sikertelen londoni pályázatának előkészítésekor barátkozott össze Vilmos herceggel. Az angol válogatott volt csapatkapitánya - aki korábban a Manchester Unitedban és a Real Madridban futballozott - most a Los Angeles Galaxy játékosa, és klubja külön engedélyével vehetett részt a Westminster székesegyházban rendezett esküvőn, ugyanis a tengerentúli bajnokság még nem ért véget.

A Spice Girls tagjából divattervezővé lett, negyedik gyermekével terhes Victoria Beckham öltözékére egyébként mindig nagy figyelem irányul, de most saját tervezésű öltözéke nem került a középpontba. Beckhamék a többi esküvői vendéghez hasonlóan nem vittek ajándékot, hanem jótékony célra fordítják az erre szánt összeget.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!