Bulvár, celeb

2011.03.13. 09:05

VV: Béci fölényes, de szomorú győzelme!

<p>Béci 60 százalékkal nyerte a Párbajt: a srác a siker ellenére szomorúan indult vissza a Villába.</p>

A Párbaj részletesen:

Megkezdődött a ValóVilág4 hetedik párbaja: először Szandika köszönt el társaitól, majd elindult a stúdió felé. A folytatásban Béci búcsúzott el a lakóktól, Gigi könnyes szemmel vált el testvérétől.

A stúdióban elsőként Béci szabályszegéséről esett szó: a Villa szabályzata szerint ugyanis nem lehet kommunikálni a külvilággal, a vagány rapper ezt a szabályt szegte meg a minap, amikor szeretteinek üzent a falon keresztül. Tettéért természetesen komoly büntetésre számíthat.

A következő percekben Szandika és Béci legszebb pillanatai következtek, majd felidéztük a két párbajozó Villabeli konfliktusait. A kortesbeszédek előtt az egykori Villalakók mondták el, hogy szerintük kinek van helye a Villában.

Szandika mellett Éva, Béci mellett pedig Jerzy kampányolt.

Szandit a Villalakók közül Anikó, Éva és Alekosz várja vissza, Bécit pedig Gigi, Jerzy és Laci látná szívesen a luxusbörtönbe.

Lilu miután elhagyta a stúdiót, Buci lezárta a szavazást: a ValóVilág4 hetedik párbajának győztese Béci lett. Szandinak tehát véget ért a játék, a stúdióban azonban a Plasztikcica teljesen kikészült, amikor Sanyi mellett meglátta a pasi volt barátnőjét. Bucinak nagy nehézségek árán sikerült csak megnyugtatnia a szőke lányt.

Szandika a Villalakók közül Anikótól köszönt el.

Forrás: valovilag.hu


Videó: VV Béci lopott!

mon | 2011.03.11 17:01
Béci kilopott egy csomag kekszet Éva ládájából.

ValóVilág: Szandi kicsinálja Bécit?

mon | 2011.03.11 07:57
A Rácz fiú szombaton hazamegy. Ezt állítja Szandika mentora, Sanyi. Szerinte a pártfogoltja nagy arányban veri majd meg Bécit, aki a nagyképűsége miatt vérzik el szombaton.

A Médiatanács figyeli a BeleValóVilágot

fuggetlen | 2011.03.10 20:39
Folyamatosan vizsgálja a Médiatanács a román joghatóság alatt működő Cool TV-n a BeleValóVilág című műsort. Már fel is hívta a külföldi hatóság figyelmét, hogy egyik alkalommal a közönségben egy túl fiatal gyereket mutattak.

VV Zsófi 75B-s melleket kapott

mon | 2011.03.10 14:07
A Való Világ naiváját, Zsófit megműtötték. A szőkeség azonban önszántából feküdt kés alá, hiszen már régóta úgy érzi, nagyobb kebleket szeretne. A legkisebb implantátumot választotta, ezért nem lesz kirívó a változás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!