Bulvár, celeb

2010.11.02. 18:22

Szőrös lábát mutogatta Natalia Vodianova

<p>Az elegáns esélyi felvágásából kikandikált a szupermodell lábszára, amin sűrű szőr burjánzott.</p>

Minden nő tudja, hogy ha a lábát fedetlenül hagyja, akkor gondoskodnia kell arról is, hogy az selymesen sima legyen. Natalia Vodianova szupermodell viszont ilyen "kicsiségekre" úgy tűnik, nem igazán ad. Igaz a 29 éves orosz szépség nagyon is puccba vágta magát egy minapi előkelő londoni eseményre, de ez ki is merült a sztárfodrász által készített hajjal, tökéletes sminkkel és egy drága bronzos arany estélyivel. Arról nem tudunk, hogy mi volt azokkal a testrészeivel, amit az esélyi takart, de már az sem volt kifogástalan, ami kilátszott. Az alsó lábszárán ugyanis határozottan észrevehető volt: több napja nem borotválták le a szőrt.

Nézze meg a képet ide kattintva >>>

A látvány elég feltűnő volt, de Natalia Vodianova még jobban kihangsúlyozta azzal, hogy magasra emelte a szétnyíló esélyit, s valószínűleg fogalma sem volt arról, hogy igazából egyáltalán nem szexi, amit csinál, sőt éppen ellenkezőleg.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!