Bulvár, celeb

2010.10.06. 17:52

Jennifer Aniston a legkívánatosabb szingli nő

<p>Bár a szerelemben nincs szerencséje a Jóbarátok sztárjának, egy felmérés szerint ő számít a legjobb partinak a szingli nők között.</p>

Jennifer Anistontegy internetes szavazáson választották meg a legkívánatosabb, legmegfelelőbb egyedülálló nőnek. Bár úgy tűnik, hogy a szép színésznő beszorult a "szegény magányos Jen" szerepbe, miután több ideálisan induló kapcsolata futott zátonyra, az internetes szavazáson az emberek 29 százaléka tartja őt a legideálisabb feleségjelöltnek az egyedülálló nők között. Második helyre szorult a szexi Halle Berry, aki a szavazatok 21 százalékát szerezte meg, míg meglepő módon egy eddig széles körben kevésbé ismert nő Tiger Woods svéd születésű ex-felesége, Elin Nordegren lett a harmadik legjobb parti a szavazatok 15 százalékával. A felmérésben mégis az a legérdekesebb, hogy a kattintók az érettebb nőket is előnyben részesítették, így a 88 éves a hatszoros Emmy-díjas színésznő Betty White futott be a negyedik helyre, megelőzve ezzel Lady Gagát.

- MON -

Szexi: Jennifer Aniston ledéren >>>
Bugyit villantott Jennifer Aniston >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!